Tooted märksõnaga victrex peek 450 g (12)

Kookoshelbed 250g

Kookoshelbed 250g

Kookoshelbeid saadakse kookospähkli viljalihast, mis esmalt kuivatatakse ja seejärel riivitakse peeneks helbeiks. Viljaliha on rikas toitainete poolest, nagu vitamiinid: C, E, K ja B-grupi vitamiinid, mineraalid: tsink, fosfor, magneesium, naatrium, kaalium, kaltsium ja raud. Kookos ja selle derivaadid (helbed, kookoselaiad, kookosõli) sisaldavad küllastunud rasvhappeid. Loomset päritolu küllastunud rasvhappeid tuleks igapäevases dieedis piirata, kuid kookosest saadud rasvhapped koosnevad oluliselt väiksematest molekulidest ja muudetakse otse energiaks, ilma et need organismis rasvana ladestuksid. Kookoshelbed sisaldavad tohutult kiudaineid, mis on vajalikud seedesüsteemi nõuetekohaseks toimimiseks. Seal leidub ka väikestes kogustes valku ja elektrolüüte, mis aitavad säilitada organismi happe-aluse tasakaalu.<strong>Koostis:</strong> kookoshelbed&nbsp;<strong>Toiteväärtus 100g kohta</strong>Energia väärtus 2695kJ/655k
Mandlilaastud 250g

Mandlilaastud 250g

Mandlilaastud, nagu ka mandlid ise, on rikkad toitainete poolest. Need sisaldavad vitamiine, mineraale, valku ja kiudaineid, omades seega tervisele kasulikku mõju. Neil on kõrge küllastumata rasvade sisaldus. Küllastumata rasvad on hädavajalik komponent tervislikus toitumises. Arvatakse, et nende regulaarne tarbimine võib alandada üldkolesterooli taset. Mandlid on rikkad E-vitamiini poolest, tuntud antioksüdant, aine, mis peatab oksüdatsiooniprotsessid, avab seega veresooni ja aitab ennetada südamehaigusi ning aeglustab rakkude vananemist. Arvatakse, et mandlid aitavad säilitada terveid luid, sisaldades: kaltsiumi, magneesiumi, mangaani, vaske, K-vitamiini, valku ja tsinki. Lisaks sisaldavad mandlid: B-vitamiine, kiudaineid ja fosforit.&nbsp;<strong>Koostis:</strong> mandlid&nbsp;<strong>Toiteväärtus 100g kohta</strong>Energia väärtus 2489kJ/602kcal - 30% RDA*Teras 50,6g - 72% sealhulgas küllastunud rasvhapped 3,9g - 20%Süsivesikud 9,5g - 4% sealhulgas suhkrud 5g - 6%Bi
Jahvatatud Roheline Kohv 250g Vivio

Jahvatatud Roheline Kohv 250g Vivio

Roheline kohv on ebamugavad oad, millest saadakse ka traditsioonilist röstitud kohvi. Sellel on õrn helesinine värv. See tuleneb asjaolust, et pärast korjamist ei läbita seda suitsetamisprotsessi. Selle koostises, peale stimuleeriva kofeiini, leidub ka klorogeenhapet, millele omistatakse rasvapõletuse kiirendamise omadusi. Roheline kohv on samuti rikkalik väärtuslike polüfenoolide, salitsüülhappe ning paljude vitamiinide ja mineraalide allikas. Selle koostises on foolhape, vitamiin B1, B2, B12, samuti kaltsium, kaalium, naatrium, magneesium, raud, fosfor ja tsink. <strong> Energiaväärtus 1588kJ/381kcal - 19%RWS* rasv 13G - 19% sealhulgas küllastunud rasvhapped 0.8g - 4% süsivesikud 40g - 15% sealhulgas suhkrud 0g - 0% valk 11g - 22% kiud 30g - 0g - 0% *RWS - Toidu viidatud väärtus &nbsp; <strong> kasutamine </strong> roheline kohv, pidage meeles õiget vett Temperatuur (optimaalne temperatuur on umbes
Jahvatatud Roheline Kohv 500G Vivio

Jahvatatud Roheline Kohv 500G Vivio

Roheline kohv on ebameeldivad kakaoubad, millest saadakse ka traditsiooniline röstitud kohv. Sellel on õrn helesinine värv. See tuleneb asjaolust, et pärast korjamist ei ole see suitsetamisprotsessile allutatud. Selle koostises leidub lisaks kofeiini stimuleerimisele ka klorogeenhapet, mis on seotud rasvapõletuse kiirusomadustega. Roheline kohv on ka rikkalik väärtuslike polüfenoolide, salitsüülhappe ning paljude vitamiinide ja mineraalide allikas. Selle koostis sisaldab foolhapet, vitamiine B1, B2, B12 ning kaltsiumi, kaaliumi, naatriumi, magneesiumi, rauda, fosforit ja tsinki. <strong> Energiasisaldus 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Rasv 13G - 19% sealhulgas küllastunud rasvhapped 0,8 g - 0,4% Süsivesikud 40G - 15% sealhulgas suhkur 0g - 0% Valgud 11g - 22% Kiudained 30g - 0g - 0% *RWS - viidatud toidud ja &nbsp; <strong> Kasutamine </strong> Roheline kohv, mõelge õigele veele.
Must Riis 1000g VIVIO - Must Riis 1000g VIVIO

Must Riis 1000g VIVIO - Must Riis 1000g VIVIO

Must riis, pärast keetmist omandab lillaka tooni, seetõttu nimetatakse seda ka lillaks. Nagu pruun riis, on see koorimata, mistõttu on see rikkalik kiudainete, vitamiinide, eriti E-vitamiini ja mineraalide, nagu raud, tsink ja vask, poolest. Must riis keeb kauem kui teised riisitüübid, poolest tunnist kuni tunnini, olles alati kergelt krõbe. Seda kasutatakse sageli tervislike magustoitude valmistamiseks, näiteks kookospiimaga riisimagustoit. Must riis on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad võidelda vabade radikaalidega, kaitstes meid seeläbi põletike ja paljude haiguste eest ning aeglustades rakkude vananemist. &nbsp;<strong>Koostis:</strong> pruun riis&nbsp;<strong>Toiteväärtused 100g kohta</strong>Energia väärtus 1498kJ/354kcal - 18% RDA*Teras 3,2g - 5% sealhulgas küllastunud rasvhapped 0,8g - 4%Süsivesikud 72g - 28% sealhulgas suhkrud 0,7g &lt;1%Valgud 7,7g - 15%Kiudained 3,1gSool 0,03g &lt;1%*RDA - Soovitatav Päevane Annus&nbsp;<strong>Kasutamine</strong>Riisi tuleb loputada külma veega.
Pekaan 500g vivio pähklid

Pekaan 500g vivio pähklid

Pekaanipähklid on klassifitseeritud üheks kõige väärikamaks pähklite liigiks. Need olid olulised elemendid Põhja-Ameerika kohalike elanike toitumises. Pähklitel on veidi magus ja võine maitse, mistõttu sobivad nad ideaalselt kõikide kookide, magustoitude ja šokolaadide juurde. Need on tuntud pekaanipiruka (Pecan Pie) koostisosad, mida valmistatakse tänupüha jaoks. 90% pekaanipähklites sisalduvatest rasvadest on terved, monoküllastumata rasvhapped. EFAd on vajalikud naha tervise ja õige südame-veresoonkonna funktsiooni jaoks. Need vähendavad LDL-i (nii-öelda halba kolesterooli), tänu millele kaitsevad nad ateroskleroosi tekkimise eest. Pekaanipähklid sisaldavad vitamiine: C, E, K ja B-vitamiine, samuti mineraale nagu magneesium, mangaan ja vask. Mangaan toetab närvisüsteemi ja kiirendab kolesterooli läbimist, samas kui vask on vajalik kollageeni ja elastiini sünteesiks, mis aitab hoida meie naha head seisukorda.
Speltaherned 1000g

Speltaherned 1000g

Need tulenevad maapinnast saadud speltateradest, mida Poola köögis on tuntud ja kasutatud juba aastaid. Pikka aega oli see unustatud, kuid nüüd naaseb see taas populaarsusesse. Speltaterasid süüakse pärast keetmist või toorelt. Neid lisatakse piimale, jogurtile ja puuviljadele.
Mandlihelbed 250g

Mandlihelbed 250g

Mandlilaastud, nagu ka mandlid ise, on toitaineterikkad. Need sisaldavad vitamiine, mineraale, valke ja kiudaineid, mistõttu on neil tervist edendavad omadused. Neil on kõrge sisaldus tervislikes küllastumata rasvades. Küllastumata rasvad on hädavajalik komponent tervislikus toitumises. Arvatakse, et nende regulaarne tarbimine võib vähendada üldkolesterooli taset. Mandlid on rikkad E-vitamiini poolest, mis on tuntud antioksüdant, aine, mis peatab oksüdatsiooniprotsessid, eemaldades seeläbi veenid ja ennetades südamehaigusi ning aeglustades rakke vananemist. Arvatakse, et mandlid aitavad säilitada terveid luid tänu kaltsiumile, magneesiumile, mangaanile, vask, K-vitamiinile, valkudele ja tsinkile. Lisaks sisaldavad mandlid: B-vitamiine, kiudaineid ja fosforit. & Nbsp; <strong> Koostis: </strong> mandlid & nbsp; <strong> toiteväärtus 100g kohta </strong> energiasisaldus
Must Riis 1000g Vivio

Must Riis 1000g Vivio

Must riis, pärast keetmist, omandab lillaka tooni, seetõttu nimetatakse seda ka lillaks. Nagu pruun riis, ei serveerita seda, olles rikkalik kiudainete, vitamiinide, eriti E-vitamiini ja mineraalide: raua, tsingi, vase poolest. Must riis vajab keetmiseks kauem aega kui teised riisitüübid, pool tundi kuni tund, jääb see alati veidi krõmpsuvaks. Seda kasutatakse sageli tervislike magustoitude valmistamiseks, näiteks kookospiimaga riisimagustoit. Must riis on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad võidelda vabade radikaalidega, kaitstes meid seeläbi põletikuliste seisundite ja paljude haiguste eest ning aeglustades rakke vananemist. NBSP; <strong> Toiteväärtused 100 g kohta </strong> energiasisaldus 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * RASV 3,2 g - 5%, sealhulgas küllastunud rasvhapped 0,8 g - 4% süsivesikud 72 g - 28%, sealhulgas suhkrud 0,7 g & LT; 1% valk 7,7 g - 15% kiudained 3,1 g sól 0,03 g & lt; 1% * RWS - Toiteväärtuse viide
Pruun Riis 1000g vivio

Pruun Riis 1000g vivio

Pruun riis on täistera Oiza Sativa taimest, millest saadakse populaarne valge riis. Pruun riis puhastatakse, eemaldades ühe välistest mittesöödavatest kestadest, nii et koored, kliid ja embrüo jäävad puutumatuks. Pruuni riisi maitse on õrnalt pähkline, see on veidi kõvem kui valge riis, seda keedetakse kauem, kuid sellel on ka palju rohkem tervislikke omadusi kui puhastatud valgel riisil. Pruun riis sisaldab rohkem vitamiine ja mineraale, sisaldab kiudainerikkaid kliisid, omab madalamat glükeemilist indeksit ja külmub aeglasemalt. Seetõttu on see ideaalne inimestele, kes hoolivad oma kehakaalust. Peamised mineraalid, mida see sisaldab, on: fosfor, mis on vajalik luude ja hammaste ehitamiseks, kaalium, mis on vajalik südame nõuetekohaseks toimimiseks, magneesium, mis kaitseb meid stressi eest, raud, mis on vajalik rakulise hingamise jaoks, ja vask, mis on vajalik näiteks meie naha ja juuste seisundi eest hoolitsemiseks.
Pekan 500g vivio pähklid

Pekan 500g vivio pähklid

Pekaanipähklid on klassifitseeritud üheks kõige noblemaks pähklite liigiks. Need olid olulised toiduaineid Põhja-Ameerika põliselanike dieedis. Pähklitel on kergelt magus ja võine maitse, mistõttu sobivad nad ideaalselt kõikidesse kookidesse, magustoitudesse ja šokolaadidesse. Need on tuntud pekaanipiruka (pekaanipiruka) koostisosad, mida valmistatakse tänupüha ajal. 90% pekaanipähklite rasvadest on tervislikud ja monoküllastumata rasvhapped. Need rasvhapped on vajalikud naha tervisele ja korralikule südame-veresoonkonna funktsioonile. Need vähendavad LDL-i (nii nimetatud halba kolesterooli), mille kaudu kaitsevad nad ateroskleroosi arengu eest. Pekaanipähklid sisaldavad vitamiine: C, E, K ja B vitamiine, samuti magneesiumi, mangaani ja vase mineraale. Mangaan toetab närvisüsteemi ja kiirendab kolesterooli läbimist, samas kui vask on vajalik.
Kikerhernejahu 1000g

Kikerhernejahu 1000g

Kikerherned on kikerherned või karvherned, need kuuluvad kaunviljade rühma. Kikerherned on suurepärane valguallikas ja vajalikud aminohapped, seega võivad need asendada liha. Need on keeruliste süsivesikute ja kiudainete allikaks. Kikerherned annavad kehale erinevaid vitamiine ja mineraale, sealhulgas märkimisväärseid koguseid fosforit, B9-vitamiini, rauda, tsinki, magneesiumi ja kaaliumi. Need sisaldavad ka küllastumata rasvhappeid. Kikerherned on madala kalorsusega ja madala glükeemilise indeksiga, ning kiudained, mida nad sisaldavad, aitavad vähendada triglütseriidide taset ja "halva" kolesterooli taset. Kikerherned on veganite ja allergikute seas eriti hinnatud. Kikerhernejahu valmistatakse kaunviljadest ja seega on see jahu iseloomulik ainulaadse valgusisaldusega, samas kui maitse sarnaneb umami maitsele. Selle jahu glükeemiline indeks on peaaegu poole madalam kui nisujahu ja vaid 35.